İTÜ Kariyer Zirvesi 2019/ İKZ'19

19.2.2019 00:00 - 20.2.2019 00:00

Maçka Yerleşkesi, Maçka Kampüsü

Profesyonel Yaşam

İTÜ Kariyer Zirvesi ile her yıl, çeşitli sektörlerden gelen temsilciler ile öğrencilerimizi bir araya getiriyor. “Yeteneğe Dokun” söylemiyle yola çıkan İKZ, başarı çıtasını her yıl biraz daha yükseltiyor. İTÜ Kariyer Zirvesi özellikle staj ve kariyer olanakları hakkında İTÜ’lü öğrencilerin ayrıntılı bilgi almalarını, akademik eğitimleri ve yeteneklerine uygun pozisyonlara başvurmaları ve firmaların nitelikli insan kaynağına kısa sürede ulaşmaları adına büyük bir misyon yükleniyor. İKZ bu bağlamda, özel sektör temsilcileri ile firmaları hedeflerine ulaştıracak genç kuşaklar arasında sağlıklı ve sürekli bir iletişim kuruyor. İnsan kaynağı süreçlerinin her iki tarafı için de gözden kaçırılmaması gereken fırsatlar sunan zirve sayesinde kurumsal firmalar her yıl genç İTÜ’lü “yeteneklere dokunuyor.” İKZ'19 Maçka Yerleşkesinde İşletme Fakültesinde düzenlenecektir Detaylar için tıklayınız.