Dünya Meteoroloji Günü - Güneş, Dünya ve Hava Paneli

21.3.2019 13:00 - 21.3.2019 18:00

TAV Konferans Salonu, Ayazağa Kampüsü

Meteoroloji Mühendisliği Bölümü tarafından, İTÜ Meteorolojik Araştırmalar Kulübü (METAR) ve TMMOB Meteoroloji Mühendisleri Odası'nın katkılarıyla 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü kutlaması kapsamında, 21 Mart 2019 Perşembe günü 14.00-17.00 saatleri arasında, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi TAV Konferans Salonu'nda "Güneş, Dünya ve Hava” başlıklı bir panel düzenlenecektir. Aşağıda ayrıntılı programı verilen panelde sizleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyarız. İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü PROGRAM 21 Mart 2019 Perşembe – İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi TAV Konferans Salonu 13.30 – 14.00 Açılış Konuşmaları 14.00 – 17.00 “GÜNEŞ, DÜNYA VE HAVA” Paneli Moderatör: Prof Dr Mikdat KADIOĞLU - İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Panelistler: Erol AYDIN – Meteoroloji Genel Müdürlüğü - Genel Müdür Yard. Fırat ÇUKURÇAYIR – TMMOB Meteoroloji Mühendisleri Odası - Başkan Zeliha GEMİCİ – Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kuzey İç Anadolu Temiz Hava Merkezi Müdürlüğü - Müdür Erion KUKA – Artıbir Enerji A.Ş.